Vloerkleed als kunst

Design vloerkleden als kunstwerk op uw vloer. De gloednieuwe 'Big issues' collectie is gebaseerd op brede maatschappelijke problemen zoals klimaatverandering, oorlog, milieuvervuiling en  vluchtelingenstromen.  Kleurrijke vloerkleden met een confronterend thema maar verpakt in design. Bekijk de collectie hier .

Rug a Duck is een label voortgekomen uit de wens om vloerkleden te creëren die meer zijn
dan alleen mooi.  Ik wilde vloerkleden creëren die iets bijdragen. Waarover je iets kunt vertellen aan je gasten. Een vloerkleed als aandachttrekker, als statement piece.

 

Van elk vloerkleed gaat 5% van de opbrengst naar verschillende goede doelen zoals Warchild, WNF, Plastic Soap Foundation en Vluchtelingenwerk.
 

Over mij

Als creative director/designer was ik jarenlang werkzaam in de reclamebranche voor klanten zoals o.a. Heineken, Rabobank, Reed Business, Brunel, Eneco, NS met veel nationaal en internationaal bekroond werk. 

Bij Rug a Duck maak ik eigen designs zoals de 'Big Issue' collectie maar werk ik ook  in opdracht voor bedrijven die graag wat bijzonders willen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op via hello@rugaduck.com

 

Jean-Paul Terpstra